Et hjem til din pony

klubben ejer

klubben låner – privatponyer hvis ejere ønsker, den skal bo her hos os

hvis din pony har gået dressur på vist niveau, mulighed for leje den ud til rytter, som har brug for at have en lærepony som sin egen

Din ponys sundhed

Hos os får alle ponyerne selvfølgelig den gængse, årlige influenza-stivkrampe vaccination. Som en ekstra luksus bliver de også vaccineret mod Herpes 1.

De bliver selvfølgelig også passet med årligt dyrlægetjek, tandrasp og ormekur.

Disse ydelser er del af opstaldningsprisen, og bestilles af os, så vi sikrer os, at alle ponyer hos os har samme sundhedsstatus.

Derudover har vi et fast samarbejde med hestefys, så vores ponyer kan blive behandlet, hvis de får låsninger eller spændinger, som skal løsnes op. 

Din ponys hverdag

Hestevelfærd

flok

vores ponyer er på fold i alle døgnets lyse timer. 

wellness folde, drænede så de ikke bliver til en mudderpøl, og der er hø hæk hytte plus en stor sandpude, som de kan rulle sig i. 

varieret træning – gymnasticeret, dressurspring hver mandag for de ponyer der kan holde til det, og som har lyst til det, vi rider også tur, især om sommeren.  

ride 5 – 6 gange om ugen

rytter niveau som passer til ponyen.

hesteforståelse 

velkommen til at besøge din pony, så tit du vil; 

Den ældre pony

den ældre ponys særlige behov

fodring

tænder

hos os kan ponyen få et blivende hjem til den ikke kan mere. vokser en part fra ponyen, står en mindre rytter, med mindre krav – klar til at overtage. Så selvom ponyen skifter rytter, bliver den boende og beholder sine rutiner, foder, foldkammerater. Det betyder meget for en ældre pony ikke at skulle skifte hjem. 

trappe ned med alderen – matche med ryttere forskellige rytteridentiteter – den rytter, som helst vil skridte en tur og nusse på staldgangen, er lige så værdifuld for os som stævnerytteren, for så er der også en rytter til den ældre pony, som har behov for omsorg og ganske let motion 

i samråd med dyrlæge når skal sige farvel, her på gården, kan blive begravet her på gården – du er velkommen til at besøge

billede af skønne connemarapony Millie, som blev 26 år gammel

Tilridning og rehabilitering

Tilridning

Vi tager i begrænset omfang ponyer ind i tilridning. Tilridning er hos os baseret på tryghed og tillid mellem pony og rytter, så tilridningen bliver en god oplevelse for ponyen. 

Rehabilitering

Er din pony kommet skævt ind på ridningen, eller omgangen med mennesker? Så kan vores erfarende team hjælpe med at udrede den, ligesom vi kan hjælpe dig og din pony med at finde hinanden igen.